O NAMA

MS RESTAURANT & BAR

Rubriku o nama ćemo započeti onako kako je jedino moguće, jedino ispravno, pričom o čovjeku koji je ovo sve stvorio, čiji je odraz umjesto u ogledalo reflektiran u ovaj restoran.

Njegovo ime je Mario Puhjera, vlasnik i menadžer restorana, koji je krenuvši u ovu priču svima nama ponudio dio sebe, kroz hranu koju nam priprema, u ambijentu koji je sam stvarao, te tako svakog tko posjeti MS restoran ne ostavi ravnodušnim.
Radeći u vodećim ekskluzivnim domaćim i stranim restoranima stekao je dragocijena iskustva koja je okupio u svojoj priči o kulinarstvu, priči kakvu samo najveći šefovi kuhinja spremni ispričati. Danas, nakon mnogo godina rada još uvijek s istom strašću priprema svako jelo, još uvijek se sa istom strasti posvećuje svakom gostu. Priča o nama, zapravo je priča o jednom umjetniku i njegovom timu koji na tanjurima pred vas donose najposebnija umjetnička djela.

O NAMA

MS BAR RESTAURANT

Kako biste svako jelo doživjeli u njegovoj punini, svaki detalj je biran s posebnom pažnjom, ono što većinu gostiju na prvu ostavlja bez teksta je forma showfood restorana, mogućnost da od narudžbe do gotovog jela svaku fazu pripreme pratite, gledate i upijate. Bilo da se radi o čišćenju ribe, biranju povrća za salatu, ili pripremi mesa, u svemu vizualno možete sudjelovati, znajući tako da je sve sto vam je posluženo pripremano upravo sada, za vas, od pažljivo odabranih sviježih sastojaka.

Samo mjesto na koje se smjestio restoran je magično samo po sebi, gusta borova šuma, tek 30-ak metara iznad najpopularnije otočke plaže, koja savršenim pjeskom, suncobranima od palminih grana sugerira egzotičnost koju viđamo samo na razglednicama iz tropskih krajeva. Ambijent restorana čine autohtoni tradiciski Mljetski predmeti, uglavnom u drvu i kamenu.

O NAMA

MS BAR RESTAURANT

Kulinarkoj čaroliji poseban doprinos daje osoblje obučeno u Mljetske narodne nošnje, a dodatnu čaroliju čini činjenica da je kuhinja spoj tradicije i modernog kulinarstva, da su jela tradicionalna Mljetska ali pripremana po najvišim standardima moderne kuhinje. Ljubav koja se tu događa između jela i svakog posjetitelja dodatno obogaćuje nota egzotične istočnjačke kuhinje, uglavnom Japanske ali i ostalih djelova Azije, savršeno uklopljena u tradicionalnu kuhinju.

Cijeli tim ljudi koji vam ovdje stoji na raspolaganju se u svakom trenutku spreman posvetiti i uhvatiti u koštac sa svim izazovima koje stavljate pred njih, te vam na sve načine izići u susret u ispunjavanju vaših kulinarskih želja.

Ma tko bi ovakvom timu kulinarskog maha i njihovim djelima mogao uopće odoljeti?

Za kraj imaju samo jednu poruku za sve vas, ujedno i najljepšu pozivnicu; Dođite, uživati ćemo vodeći brigu o vama!