O NAMA

MS RESTAURANT & BAR

Mjesto na koje se smjestio restoran magično je samo po sebi!
Okružen gustom borovom šumom, tek 30-ak metara iznad najpopularnije otočke plaže, koja savršenim pijeskom, suncobranima od palminih grana sugerira egzotičnost koju viđamo samo na razglednicama iz tropskih krajeva.
Ambijent restorana čine autohtoni starinski mljetski predmeti, uglavnom u drvu i kamenu.

Ono što većinu gostiju na prvu ostavlja bez teksta je forma showfood restorana. Mogućnost da od narudžbe do gotovog jela svaku fazu pripreme pratite, gledate i upijate.
Bilo da se radi o čišćenju ribe, biranju povrća za salatu, ili pripremi mesa, u svemu vizualno možete sudjelovati, znajući tako da je sve sto vam je posluženo pripremano upravo sada, za vas, od pažljivo odabranih svježih sastojaka.

 

 

Dodatnu čaroliju kuhinji daje spoj tradicije i modernog kulinarstva. Pripremamo tradicionalna mljetska jela ali po najvišim standardima moderne kuhinje.

Ljubav koja se tu događa između jela i svakog posjetitelja dodatno obogaćuje nota egzotične istočnjačke kuhinje, uglavnom Japanske ali i ostalih dijelova Azije, savršeno uklopljena u tradicionalnu kuhinju.

Pomno odabrane svježe i domaće namirnice temelj su svakog jela koje stiže pred Vas!

 

Kulinarkoj čaroliji poseban doprinos daje osoblje obučeno u Mljetske narodne nošnje.
Naš tim objedinjuje ljude koji su radeći u vodećim restoranima skupljali iskustvo i razvijali svoju strast prema ugostiteljstvu.
Cijeli tim ljudi koji vam ovdje stoji na raspolaganju se u svakom trenutku spreman posvetiti i uhvatiti u koštac sa svim izazovima koje stavljate pred njih, te vam na sve načine izići u susret u ispunjavanju vaših želja.


Za kraj imaju samo jednu poruku za sve vas, ujedno i najljepšu pozivnicu; Dođite, uživati ćemo vodeći brigu o vama!